Linkgroep: KNHS-Cursus '(Van) PAARDEN HOUDEN'

Site: http://www.knhs.nl
Omschrijving: KNHS staat voor Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. De KNHS behartigt de belangen van de aangesloten verenigingen en haar paardensporters, zodat zij de paardensport zo goed mogelijk kunnen beoefenen. Op de site van de KNHS vind je niet alleen informatie over de cursus '(Van) PAARDEN HOUDEN', maar ook over onder andere het Rabobank Talentenplan, Wedstrijden en de ORUN-opleiding voor instructeurs.


Linkgroep: Manegebedrijven

Site: http://www.manegeonderdelinde.nl
Omschrijving: Manege Onder de Linde in Beetsterzwaag is een FPG-manege, wat betekent dat er voornamelijk les wordt gegeven aan invalide kinderen. De zaterdagochtend is een uitzondering, dan rijden er voornamelijk valide kinderen of kinderen met een lichte handicap. Michella verzorgt de maandagmiddag- en zaterdagochtendlessen.


Linkgroep: Website

Site: http://www.rixtvanderhorst.nl
Omschrijving: Rixt van der Horst lest sinds enkele weken bij Michella, samen met haar pony Kim en haar paard Vico. Rixt is een ambitieuze amazone en hoopt zich te selecteren voor de Paralympics van 2016. Rixt zoekt sponsors die haar willen helpen om haar doel te bereiken! Voor meer info kun je haar website bekijken.

Site: http://www.zebrasite.nl
Omschrijving: Dankzij zebrasite.nl wordt het wel erg gemakkelijk om zelf een website te maken en te onderhouden! Kijk voor meer informatie op www.zebrasite.nl!